Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattordning

 

 

 

Du somnar nu och regnet stryker mot marken. Det är skumrask.

En skev sanning utan kontroll. Leendet rycker dig loss ur mörkret.

Timmarna finns inte längre kvar. Hur kan vi låta djuren skria, på dina axlar

finns en räv. Allt det tysta, svåra, stryker den medhårs. Alla fåglar vi fångat

sitter på rad, pärlor kring din hals, de har slutat sjunga. Bultar med slutna näbbar.

In i snåren väser det lystet, av hot. Marken skälver när du rör dig,

förborgad och drömsk. Ligger du kvar. Jag kan inte längre stava ditt namn.




Fri vers av Kozo
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-17 22:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Magiskt!
2016-11-18

    ej medlem längre
Mmm lysande!
2016-11-18

  ULJO
Många inriktningar här. Det gillar jag.
2016-11-18

    ej medlem längre
ett udda bollhav
med lästeknik och trolleri

duggregn & +
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo