Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl, jag är inte kall

Jag tror inte på Gud
Idag förlorade jag en vän
Allt jag någonsin stått emot
Står nu emot mig genom att sväva i ett mörker

Visste jag inte bättre
Skulle du se ner från en himmel
Fylld av öl och samtal
Allt bortom det mörker ditt hem talade för

Du lämnade oss på den plats där du var du
Inget betydde något mer än vad dagen bjöd
Vi ser dig aldrig mer
Men du lever i våra tankar




Fri vers av Sigridanna
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-18 00:18



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skaldat
2016-11-18

  ERD-man-SKY VIP
Tänk, kanse Skaparen tror på dig, ändå? Så :)
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sigridanna
Sigridanna