Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poseidion

När havets brus lugnar mig, när det är helt stiltje
Är det du för mig
Ett hem i havets djup
Där du är min poseidion
Och när vågorna är höga är det passionen som drar sig  över mig




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-18 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP