Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om valet av Donald Trump som näste president i USA.


Triumf

Ett val är ett val

Trump är ingen triumf, nej

fan ska ros iland




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-18 09:21



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Jo, nu är han i båten.
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP