Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkeln

Vad är början, vad är slut,
vem förstår att lära,
resans värde var minut,
när förvandlingen är nära.

Nära till en ny idé,
en känsla i sin linda,
att även det som ingen se,
är synligt för de blinda.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-18 10:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag får ej ihop den riktigt
kanske om jag läser för en vän
men vännen sover i sin ro
omedveten nog i kvällen
lugnt som Törnrosa i fällen
2016-11-19

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra filosoferat! TBG.
2016-11-18

  annatheresia
Djup & vacker! Tycker särskilt mkt om: "att även det som ingen se, är synligt för de blinda"
2016-11-18

  Nils-Robert
En dikt med djup.
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP