Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammalt groll som gör sig påmint så fort ''let her go'' spelas...


Jag skulle ha gjort allt.

Jag skulle ha sprungit efter dig,
Bett dig att vänta.
Jag skulle ha kysst dig i varje hemliga vrå.
Jag skulle ha varit envis och tagit det jag ville ha.
Jag skulle ha gjort och sagt så mycket.

Men det hade inte gjort någon skillnad.

(Och nu är det vi hade ingenting alls.)




Fri vers av Flisan
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-18 15:37



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det som varit och försvunnit ger möjlighet att skapa nytt, med det vi vet nu!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan