Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen är trasig och bipolär


Himlen är trasig och biopolär när det regnar, samtidigt råkar du ha en bra dag istället för att prata med katten Jansons kurator. Det är bara det att katten Janson har en dålig dag och jagar dig.

Du vaknar som ett solsken, springer ut i parken, gör regnkappor av näckrosblad till dem du tycker synd om. Du klättrar också upp i ett träd för att visa katten Janson att du inte är hemma.

Katten Janson blir förbannad utan dig och det vet du, ändå försöker du göra dagen egen, men du är liten igen när solen lyser genom himlens sprickor och kattjäveln är hos kuratorn.

____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-18 18:38



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tidskriften "Äcklet" var en sk dagslända startad på 90-talet i Göteborg av ett par samhällskritiska idealister,den dog efter ett fåtal nr. En katalog över alla undergroundtidskrifter skulle bli en tegelsten tjock.
2016-11-18

  Larz Gustafsson VIP
LOL!
"Äcklet" måste vara den mest komiska boktiteln. (En annan är "Prisat vare allt...som gjort mig hårdare" av G A Oredsson).
Det fanns även en tidskrift som hette just Äcklet.

Jag tänker nu på Katten Findus gestaltad av Ika Nordh.
2016-11-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja-a ! du ä tamigfan värre än "jag ä tamigfan "värre än Sartre,men läste du någonsin "Äcklet" ?
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP