Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Effekter på förolämpningar


Förolämpningar

Stannar kvar
mer än sorger
varje gång
du tänker på dem
blir de värre
De skapar skam
och det är värre
än
att sörja
De kan kan bränna hål
i själen
Tänk inte på dem




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-18 20:06



Bookmark and Share


  erkki
Ack, så sant!
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP