Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släktskap

kära jag
tiden är nu inne
vill äntligen säga
jag älskar mig
korpen och jag hade flow
eller nåt
en stund av släktskap




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-12-21 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP