Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt.

Vackra stora träd
i snöspets.
Står stolta
under sammetshimlen.
Stjärnorna glittrar
natten till ro.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-18 22:31



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Underbart varsamma ord som tröstar i natten . Det känns så ståtligt och stort.
2016-11-19

  Lars Hedlin
Så fint skriftat ;)
2016-11-19

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker dikt, om nattens snötyngda träd i ro....
Under stjärnornas glittrande tak...
Ger julstämning redan nu...
Tack!
2016-11-19

  ULJO
Vackert. Här i Småland smälter det vackra bort
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP