Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar och jag

avskalad
naken
ensam

ensam i mitt

mitt rum
mitt huvud

och

med mina tankar

ensam

ensam
i min självömkan
i mitt självhat

avskalad och naken




Övriga genrer av svartpost
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-18 22:31



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Starkt!
2017-07-17
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost