Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan vi virvlar bort

Har postat brevet
Mitt öde vilar nu
i dina händer

Kvällen spinner hoppets slöjor

Vi har så lite tid kvar

En droppe kärlek är mer
än en hel ocean av förnuft

Vänta inte längre
Det är senare än du tror
Låt livet vända tillbaka till ljuset
innan vi drunknar i svarta hål
innan vi virvlar bort




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 338 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-11-18 23:06



Bookmark and Share


  Minona
Så vackert!
2016-11-23

  Nils-Robert
Ja lev nu, vi vet inget om morgondagen. ( Råd från en präst)
2016-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text om längtan och saknad!
2016-11-21

  Blomma-Stjärna VIP
hoppet ropar; låt livet vända tillbaka till ljuset - nu - medan tid är
- vackert skrivet
2016-11-21

  Quasimodo
Tiden står inte stilla och här blir budskapet att inte vänta utan göra det som ska göras medans tid är!
2016-11-19

  Karina"Kia"
Livets korta liv..att äntligen hinna posta sig ett brev..innan livets slut slukar upp än..

Lite som at jorden snurrar på i all snabare takt..
Avgörande hur man postar..med airMail..eller med postlahästar...

Vilken underbar fyndigt djup text..

Tävlar du?
2016-11-18

    ej medlem längre
Underbart ljuvligt poetat! kramar
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska