Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som november


Dimgrå är min kärlek
Så självklar
Så alldaglig
Kommer fram och viskar
Jag saknar dig
Ramlar i tystnadens korg
Är som november
Gråter regndroppar




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 540 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-11-18 23:36



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fin kärlekstext. Vacker referens till höstens kanske gråaste månad.
2017-01-17

    ej medlem längre
vackert så.

gillar "tystnadens korg"
2016-11-29

  Monika A Mirsch VIP
När kärlek är november, är den allra bäst! Underbara metaforer ...
2016-11-29

  Göran P Rödholm
"Ramlar i tystnadens korg". Snyggt.
2016-11-28

  Kim VIP
Ja så trött på allt som ska vara fyrverkerier och påhitt! Kärlek är ju lika go om den är alldaglig, helt rätt! Kanske ännu bättre egentligen... och finare.
2016-11-26

  Magica VIP
Vemod som berör!
2016-11-25

  Nils-Robert
En så melankolisk dikt om kärleken. Fint diktat.
2016-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2016-11-21

  Blomma-Stjärna VIP
saknad i novembers regn... - vackert och vemodigt och modigt
2016-11-21

    ej medlem längre
Ljuvlig sorgsen kärleksfulla kramar
2016-11-20

  Quasimodo
Fint här för saknad och kärlek som är självklar och väntande
2016-11-19

  Karina"Kia"
Låter otröstlig och utan kärlek...

Alla livets olika sidor är som årstider och mer påtagliga ju äldre man blir....det kommer smygande där efter klockan efter 50 år..då när man varit med ett tag..lite som en stjärna som strålat som bleknar bort.....

Så vackert sant speglat om livet och november..
Gillar denna starkt bra<3

2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska