Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händerna ...

Händerna ...
De går på daglig segling,
och prioritera andra,
med åtstramning av dagen,
och den obevekliga tidens uppmärksamhet
Tappar tråden
hänvisar till "Eye Girls"
hålan olvidada
och är smaken av damm.
En dag och en framtida dag,
känns fruktansvärda DUNDRA av nostalgi.
"Saker" enkelt ...
Och i ett anfall, som vet väl vad,
nakenhet stenar
talar för döva ...

Carlos Ac libera

Gör en donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 322 gånger
Publicerad 2016-11-19 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor