Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale och Mr_Solstråle


OMLOPP

 

hjärtat boxar till klaffen

sätter blod i omloppsbana

förr än du ana når kärleken

blodpumpen din bästa vän

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-19 09:51



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så härligt du skriver! Befriande .
2016-11-19

  Camelot
Härligt när det svallar rätt, och klaffarna är med.. Bra!
2016-11-19

  Quasimodo
Ett skönt omlopp här för kärleken
2016-11-19

  Marianne Räf
Hjärta, blod, kärlek, - ja, det är
mycket med det. Fin Påminnelse,
där, Tack !
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP