Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rules & laws

Adam tog upp en pinne och drog ett streck i sanden runt Eva.

A: Nu har jag skapat två länder. Det innebär att jag äger allt utanför ringen och du det innanför.

E: Men, det är ju inte rättvist.

A: Nu har jag bestämt att det är så. Om du ska gå utanför ringen måste du fråga mig om lov. Plockar du frukt eller jagar på min mark måste du ge mig hälften av allt. Annars binder jag fast dig.




Fri vers av Ossian_
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-19 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ossian_
Ossian_