Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parallel

Ibland blir det svårlöst,
att skilja tid från rum.
Verkligheten blir bortföst,
man har ingen riktig hum.

Är det det man ser med ögonen öppna
eller stängda som är sant?
Där finns så mycket som får en att häpna
och det händer konstant.




Fri vers av Ossian_
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-19 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som hugger tag inom och väcker tankar.
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ossian_
Ossian_