Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten vaknar

 

Katten bär tystnaden

i sina tassar

 

skakar skuggorna

ur pälsen

 

när gryningen målar

horisontens linjer

 

och det är dags

för en vandring

 

till matskål och vatten

i husets första timma

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-20 05:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön!
2016-12-03

    ej medlem längre
En katt bör finnas i varje hem :) Så fin text. Känner igen ..
2016-11-24

  Monika A Mirsch VIP
En god morgon bjuder du på! Tack!
2016-11-24

  ULJO
Härliga kattrader

2016-11-24

  Änglaögon
Mysiga rader.
2016-11-24

  Connie
Så vackert och mjukt och smekande skrivet!
2016-11-23

  Eva Langrath VIP
Fina ord
2016-11-20

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
vackra klanger i dina
alliterationer, får mig att
sakna min Gösta som
fick smyga bort i somras
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP