Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

totalt kaos råder och alla anklagar varandra


Är det möjligt att låta alla vara som de vill, flyga fritt nedanför himlen blå och slippa känna sig som fåglar i bur, samtidigt som förtrycket i en dogmatiskt religion förminskas och förhärligas?

Idealisterna räcker upp handen och skriker javisst, innan de angriper frågeställningens berättigande. De ser ingen verklighet i den, eftersom alla innerst inne vill vara husdjur hos feminister.

Totalt kaos råder och alla anklagar varandra för att vara i maskopi med dem som är realister. Realister är ju galet tråkiga människor, sjuka pessimister utan utopiska hjärtan.

Alla slår ihjäl alla när de glömt varför de är tillsammans och hur frågan löd från början. Det är bara en ovanligt smart demokrat som överlever genom att gömma sig i hundkojan.

____________








Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-20 13:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är stolt över att vara kristen dogmatiker, fundamentalist, fanatiker och sekterist.
För mig får alla vara som de vill, men det märkliga är att så fort någon vill tro på Bibeln ska man hånas.

Eftersom kyrkan presenterat en avslagen och urvattnad så kallad kristendom så framstår levande kristendom mot denna fond som just fanatism.
Lever fanatismen!

2016-11-20

    jaybird
"husdjur hos feminister" rolig och träffande liknelse!

De äkta feministernas rykte och arbete för jämlikhet skadas tyvärr genom "guilt by association" till radikalfeministerna som drivs av ett hat. Jag anser det vara viktigt att inte blanda ihop dessa två grupper.
2016-11-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Hela världens dilemma i koncentrerad form och satir, i stålskodd realism.
2016-11-20

  Marianne Räf
Många spännande klichéer, här !
Ja, vad ska man tro om Läget här
i Världen, f.n. ?! Undrar, - själv
blir jag för trött för å kunna - - -
tänka, klart !!!!
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP