Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förvalta


Som höstens nakna grenverk
föddes vi till en prunkande jord.

Några lät sig hänföras av naturens under
andra åter sparkade sönder den ros som bar solens färg
utan att visa den respekt som allt levande är berättigat.

Varför förvaltas våra gåvor så olika??

Jag undrar så......




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-20 14:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!

2016-11-21

  Monika A Mirsch VIP
Älskar de två första raderna i din tankeväckande dikt!
2016-11-21

  Ingrid Trolle
Ja, vi undrar hur det blev så
Vi kan inte skylla allting på
Adam och Eva.
En fin text Alva. Du har varit
saknad här!
2016-11-20

  Marja-Liisa Koski VIP
Man undrar. En stor varm kram till dig!
ML
2016-11-20

    ej medlem längre
Ja, man kan undra...
Kanske bl.a. vad man fått med sig som liten av känslomässigt arv, om man fått växa upp med naturen eller i en stad osv...
2016-11-20

    ej medlem längre
Länge sedan! Välkommen tillbaks!
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP