Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomna till sidan "böcker högt och lågt"

Nu är min bokblogg på plats och ni är välkomna att titta in där!
www.boksida.kulturtorget.one
Jag gör lite reklam för poeter.se där också  :)




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-20 19:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Consider it visited.
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger