Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bildspel

inom oss
ljudknippen:
melodislingor
röster
nynnande
ekon
brus
mummel

inom oss
ljusknippen:
stjärnstråk
åskviggar
solkatter
morgonrodnad
hägringar
daggdroppar

låt oss lyssna och betrakta
låt oss nogsamt bevara och värdera
våra inre symbolers växlande bildspel




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-21 13:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart tänkvärd och vacker dikt, från din fina poetpenna!
2016-11-21

  Marita Ohlquist VIP
De tre sista raderna är ett underbart avslut på en bra text!
2016-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Och kalejdoskop.
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll