Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Incapacity

Oh, the struggle
of being
Incapable of
doing

No tools
for processing
The issues
buried within




Fri vers av exlacia
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-22 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exlacia

Senast publicerade
Incapacity
* Se alla