Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer skymningen tidigt

Nu kommer skymningen tidigt
den grå intedagern mörknar
tusen älvor sveper sina dimslöjor
tätt som ett mjukt täcke runt huset
lång novembernatt utan stjärnor
allt är rofylld väntan nu.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-22 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP