Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innergård

Det som jag minns nu

Allt som var medan tiden

Förändras inte




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-22 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP