Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpar i alla årsväder, i dunkelt väder med tusentals bröder

 

 

Älskar i hemlighet,

Själ tillbaka blicken.

 

Du land nu bara en utländsk mor.

 

Jag känner mig som en trottoar som korsade i alla sinnen.

I kväll undrar jag om det är vettigt mysteriet med min kärlek?

 

Därmed bryts ned

flanken glidande i från snöiga vägvältar.

 

Hjärtat i mitt bröst kämpar som en fågel som fångas i fällan.

Mitt hjärta dö inte! förbli mig guiden till brand i mitt liv.

 

Ärligt talat skulle du fråga kära själar av världen i tystnad att komma tillbaka?

Eller kanske bo där med dem eftersom de var  som födde dig  till en grymt syndare.

 

Medan nya autografer från kärlek och hat satte jag från oss.

 

 

Mormor fortfarande talar inte någon av bruset  själen, nej inte ens idag.

När hon var en och den upphöjda  stoft från vägen av landet i deras ögon.

 

 


Monterades tillbaka, det hörs hennes hjärta i kropp som tillförs i helhet   med en själ.

Deras situation är inramat av rullarna av hennes seger…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-22 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP