Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen idag

 

Det är inte det värsta som har hänt

Ganska så långa vägar där ifrån

Men med tiden i hasorna

Så är det förstås förståeligt att känslan uppkommer

Särskilt när vissa verkar skratta åt dig

Men kan det inte vara så

Att något inom skrattar åt det instängda monstret

Som frustar i sin längtan efter att slita upp gallret och vråla ut all den kärlek som fullkomligt väller ut över kanten på det fulla glas du har?

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-22 20:00



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Dina ord berör och får mig att fundera. Tack!
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson