Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tankarna


Som böljande svalor i rymden
svävar min tanke på ideernas moln.

Stundtals dykande som örnen efter sitt byte
stundtals stigande med termikens hjälp

Men alltid med tillförsikt
att mitt bränsle i tankarna är de rätta.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-22 23:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så speciella och fina tankar...
2016-11-27

  mare VIP
Fint Alva!
2016-11-26

  Ingrid Trolle
Vackra tankar om
de viktiga tankarna.
Må de alltid vara
välfyllda!
2016-11-23

  Anya VIP
Vad härligt och livsgivande med tankar som far på detta sätt. Jaa viktigt att bränslet är det rätta.
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP