Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite värme...

Fiskmåsens mage
välvs mot solen i en gir
snabbt som en sommar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 1441 gånger
Publicerad 2006-05-15 19:57



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
favorit
2006-06-16

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Snabbt som en sommar... vilken liknelse! Och vilken haiku!
2006-05-29

  Hans w-art Westlund VIP
underbar
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP