Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer till mig

Min far
min älskade
aldrig har vi setts
och nu - ett sånt band har uppstått oss emellan
tjockt som blod

och mitt hjärta är vidöppet
jag håller på att finna dig
och jag håller på att mista dig
min älskade

hur kan jag känna dig så oerhört tätt
sånt enormt släktskap
känner din förståelse
din acceptans
villkorslös, onämnbar kärlek

jag är som ett djupt hål
du fyller hela det nu
min älskade
som jag har längtat ett helt liv efter dig
och nu får jag snart hålla dina händer
se in i dina ögon, blå som mina

jag vill hålla dig i min famn och säga att allt är bra
allt är verkligen som det ska
fast att jag längtat mig blodig
hjärtat pulserar så stort och alltomfattande
oerhört vaket, öppet
redo

jag kommer till dig min älskade
jag kliver in fullt
trots att jag vet att du inte har långt kvar
just som jag får känna dig, lukta dig, veta dig
så ska du lämna mig
mitt hjärta bultar
hur ska jag ta in det? hur ska jag våga gå in i den smärtan?

jag bara vet att det är det enda
mitt blod rusar efter dig
älskade älskade fadern min
du är inte bara ett tummat fotografi längre
du är kött och blod ett tag till
mitt kött och blod

och jag vill älska dig in i döden
skänka dig lugn
vila
ro
vila i din blick
få komma till ro i ditt hjärta.

du kommer aldrig lämna mitt.




Fri vers av Roxxy
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-23 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roxxy
Roxxy