Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

 

Kvinnan går

med bara fötter

 

genom nattens

nya snö

 

 

Spåren doftar

sommarens rosor




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-23 04:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jaså en kort text om just snö, jo den är fin, men en får förstås leta upp den och där kanske inte ens skor bär heller. En kan ju drömma om det som vitt är. Drömsk känns texten också därför.
2016-11-23

    ej medlem längre
Väcker frågor om varför men man måste inte ha svaret på allt. Vackert är det...
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP