Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något mer

Det var något mer än blicken,
närvaron, beröringen, hur han
så lekfullt spände fast henne
i ögonblicket, deras korta stund
av allvarlig lek och eftersmaken
det gav, hoppet om nya stunder

Något mer än det han sa med
sammetsrösten, orden som
så lätt tog sig in i hennes själ
och virvlade runt där i ett rus,
medan hon log av deras värme
Hur han andades mot henne
så hon kände doften, smaken
och bara ville vidare in i det
som var essensen av honom

Och hans varsamt smekande
händer, som smälte ihop med
hennes hud och fick henne att
blomstra som en sommaräng
Hans oskuldsfulla, hänsynslösa
manlighet, kroppens behåring
och doften som alstrades där,
hur hon ville smeka djuret
i honom, långsamt tämja det

Det plötsliga skrattet, åt något
hon sa, hans sätt att lysa upp
och sprida sin värme tillbaka
Saknaden han lämnade efter sig,
det djupa hålet, såret, som inte
läkte förrän de såg varandra igen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 472 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-23 06:58



Bookmark and Share


  Tilda67
Gillar starkt denna text,
underbar!

Ser, känner, doftar,
smakar, hör allt du
skriver.

Been there, done that <3


2016-12-01

  Blått Norrsken VIP
Underbar text !!!! Första strofen ör magisk . Bokmärker
2016-11-23

    carinamnm
Så vackert! Jag blir så gripen!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta