Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glattochtrevligt

Vi pratar inte om de människor
som dör på Medelhavet just nu




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-23 08:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Nää det är aldrig läge för det. Finns mycket man aldrig ska prata om och jag som är en sådan människa som knappt kan prata väder och vint. Man får hålla tyst istället.
2016-11-23

  Stefan Albrektsson
Nej, nej, för allt i världen nämn inte det – det är ju snart jul och handlarna har bestämt att årets julklapp är ”ett jippo” (och förra årets julklapp, robotdammsugaren står och skäms i något förråd)…

”Abborre med kvicksilver
och nitritfylld filé
eller blyförgiftad anka
med tomat á la DDT;

bara jämför och vraka
lär dej att skrapa faten
Men jag säger, hur kan man välja
när man knappt orkar svälja maten”
(”Hugget som stucket” – Hoola Bandoola Band)

2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP