Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmen

Genom fönstrena syns endast ett grått täcke.
Sakta stävar fartyget framåt.
Dimman lättar, gnistor flyger.
En skrämmande syn.
Strandade, uppkörda på land mot sin vilja.
Fartyg i mängder.
Skeppens förintare har redan börjat sitt arbete.
Bit för bit kapas bort av deras väsen.
Bit för bit kapas bort tills inget finns kvar.
Ett signalhorn drar sina sista andetag.

Jag vaknar plötsligt.




Fri vers (Fri form) av Kung Råg
Läst 227 gånger
Publicerad 2016-11-23 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kung Råg