Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna texten skriver jag till/för min gamla mor, då hon lider av den här sjukdomen!


Smärtan som igen ser!

Ibland gör det ont i en arm, ibland i ett ben.
Sen kan det förflytta sig, till någon annan kroppsdel.
Helt plötsligt värker det i hela kroppen.
Sen kan jag vara trött, sen kan jag bli lite piggare.
Sen blir jag frusen eller också svettig, ledsen eller glad.
Sen kan jag bli stel för att helt plötsligt klara av att gå.
Sen kommer en bättre dag som avlöses av en sämre.
Detta kallas för fibromylagi, och det är inte
konstigt att man blir förvirrad och glömsk ibland...




Bunden vers (Blankvers) av starlightbitch
Läst 318 gånger
Publicerad 2016-11-23 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

starlightbitch