Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar av tid

Konturfyllda kalendrar
bakom en spalt av ljus
Ett vagt kvardröjande
framför garderoben
Om morgonen
till dagen faller
drar dig genom texturen
av lik-förbannade plagg
Men märk väl hoppet
Hur svetten spränger fram
Hur stanken bereder
Annorlunda




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-23 11:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tänker som så att man måste fylla timmarna med väsentligheter och att göra något av den tiden man har...det kan ju bli något bra av det hela...
2016-11-27

  alicja lappalainen VIP
Kontakt med de döda timmarna bara på ytan fast hoppet finns här. Är det de spalten av ljus bakom kalendrar?
Lycka till!

2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP