Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla varm snö

Stilla stilla faller snön

Bäddar in allt i vit tysthet

Ett täcke som inte enbart skyddar marken

Utan det dämpar även alla ljud

Inga steg eller bilar tycks höras mot asfalten

Till och med människornas röster känns tystare

Som om vi genom våra ord skulle röja

Den frid snöfallet försänker omgivningen i

Och kanske men bara kanske är det därför

Som jag alltid uppfattar fallande snö som varm




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-23 17:29



Bookmark and Share


  Millner VIP
Snö har alltid stört mig
2016-12-03

  Lars Hedlin
Så fint
2016-11-29

    Dan Myrbeck
Fint inför 1:a advent!
2016-11-24

  Ljusletaren
Varm snö ... gillar din tanke där :-)
/kram
2016-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om snöns påverkan!
2016-11-23

  ULJO
Är snön varm så smälter den väl. Eller?
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP