Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chakratantra

Shakti vandrar den

regnbågsfärgade vägen

mot Shivas boning

 

Röd är jordens färg

simmar i oreange vatten

gul är eldens kraft

 

grön som hjärtats väg

blå är för talets gåva 

lila ögat ser

 

i föreningen

sjunde chakrat strålar vitt

i oändlighet

 




Bunden vers (Haiku) av prima donna VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-23 20:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Snillrika ordinationer på haiku!
2016-11-24

  ULJO
Fint skrivet
2016-11-24

  Nanna X
Åh nu ser jag att det är haikus alltihop också... mycket konstfullt, måste prövas som meditationsramsa!
2016-11-24

  Nanna X
Du blandar din egen lekfulla humor med chakra-visdom på ett skönt sätt!
2016-11-24

  TrollTörnTrappan VIP
Snyggt objektiv beskrivning av det sköna systemet! Dock i glaset tycks någon dyka med cyklopögat mot sin blodpump, medan rumpan pekar upp mot ljuset :-)
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

prima donna VIP