Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt


Upp ur havet steg han ...
oanfäktad av de friska vågorna.
Det är en kylig morgon.
Dessförinnan strävade han kraftfullt
i det mörka vattnet.
Även att jag inte kunde se hans blick
kände jag hans lust i hans umgänge med oceanen.
Lite avundsam för hans mod lapar jag på mitt kaffe,
under min filt ... på balkongen på 4:e våningen.
Min termometer visar 11 grader.




Fri vers av Susanne Klint Martell
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-24 08:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas .)
2016-11-29

  Öknens Ros VIP
härligt friskt havsdopp, men skönast under filten med en kopp kaffe. ;)
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell