Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är kort, ta vara om dem stunderna ni har.................................


Nostalgia

We were just observers...
Strolling down the lane to nowhere
It could have lasted infinitely

We slipped away
We were never there

Blessed

If only we delayed
If only we remained

Just for awhile...

That day




Fri vers av Zernatiah
Läst 497 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-24 12:54



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Nice.. me like
2016-11-24

  mickech
Just right, well said!!
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Zernatiah