Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERMAFROST - haiku

Värmefläkt tinar

frusna relationer

tveksamhet består




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-11-29 17:23



Bookmark and Share


  ULJO
En tydlig och bra text
2016-12-01

  Fem hjärtan VIP
Frusna relationer är svåra att tina helt..
Bra och tänkvärd Haiku!
2016-11-30

  bittemi VIP
En stor liten text!
2016-11-30

  Rise Little One
Strålande metafor som stämmer med vekligheten!
2016-11-29

    ej medlem längre
Ja, är relationerna frusna lär ingen värmefläkt hjälpa.
2016-11-29

  M.Eta
Kanske bättre att söka annan värmekälla för ändamålet.
2016-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Men, så bra..den där tveksamheten känner jag känner jag igen!
2016-11-29

    ej medlem längre
Mycket sägs mellan raderna...
2016-11-29

    Dan Myrbeck
Ja, den sortens köld rår
den inte på.
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP