Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rulltårtan

Tredje dagen får krokusar i jordkockor vita skott.

Vergilius rulltårtor går alltid hem till hans nya hem.
På små blommiga assietter ligger de uppskurna bitarna där och lockar till förtäring.

Inget bakdanteri, när Beatrice följder med till skogen och plockar vildvuxna hallon.
Uppför bergskrönet. Hon är nyfiken på den första kretsen.

Sedan lida utan att vara bitter, kanhända gråter hon argt.

Efter mellanspelen hörs kören.
>>Jamen, lägg ett kol på elden då, lilla gumman.>>

>>Degen bakas inte på färdig deg utan på ingredienser. För sublim mystär. Att degen måste jäsa ordentligt först, så vänta lite en timme>>

Vergilius åt upp hela biten med en gång och nu är det dags att gå vidare.






Övriga genrer av frun
Läst 313 gånger
Publicerad 2016-11-25 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun