Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets väg


Få ihop
Välja ut
Nästa steg
Steg tillbaka
Vila vila
Puh
Samvetet
samvetet
Lyckorus
frihetskänsla
nästa dag
påsen tom
på't igen
Samma visa
Livets väg




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-25 11:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Retligt öde, men ett öde som kan kallas liv, ett livsöde som kan göras till medverkande eller motverkande tristess, detta exempel visar på jävla anamma! Mycket gott tecken!
2017-01-31

  walborg
en ekorrhjulskänsla
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP