Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att säga ifrån


Gränsen är nådd

Efter många års bekantskap
kom jag på
att hon bara hörde av sig
när hon behövde hjälp

om hon fick det
sa hon aldrig tack

självupptagenhet

till slut blev jag förbannad
hon kallade mig för galen

det var inte ett förfluget ord
hon menade det

oacceptabelt

där gick min gräns
så fördomsfull får man inte vara




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-25 16:28



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Den sk. vännen ska nog ut ur din krets av riktiga, vänliga människor!
Men efter en del funderingar kommer du nog fram till vad din känsla säger dig!

2017-01-04

  erkki
Trist att behöva se tillbaka på detta. Men jag skulle inte säga upp bekantskapen. Vill inte ge något sådant kvitto. Det gör hon själv genom att du inte "har tid" längre. Som Bob Dylan. Tid är värdefull.
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP