Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som soldoft gräver

som soldoft gräver

i lungors rum

karvar vinterns vita is

min silhuett

och mina konturer

 

en gång var jag en vingklippt

trast

drillande

mina tårars bäckar

ur min stam och saven

som brast ur hjärtats bäckar

 

himlen höll mig

när jag föll och inte kunde flyga

stjärnbrisarna förtöjde

min längtan efter frihet

i sin mungipa

och sångerna läkte mig

tills jag 

vaknade

vid fullmånens glimmer

i en örns kropp

 

 

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-25 16:59



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vackert skaldat Detta ! - Uppskattar, Hyllar, bugar mig - Många rosor här till belöning !
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter