Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min moster försvann igår ... bara så där hur kan det hända?


Kerstin

Vart tog du vägen på din promenad
... du fina kvinna.
När jag var ung var du en förebild
om hur livet kunde levas.
Smart, vacker ... förväntans full
på livets eftergift.
Nu är du försvunnen!
För allas skull hoppas jag att du mår bra,
att du inte lider ... att du funnit frid.
Mitt förnuft säger att du inte
kommer tillbaka ...
Min önskan är att du gör ...
innan du tar farväl.




Fri vers av Susanne Klint Martell
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-25 17:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och berörande!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell