Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drunknar i kluvenheten

Tomt så tomt allting ekar i bröstet

Medan kluvenheten får mig att vilja skrika rak ut

Men skriket drunknar någonstans inom mig

Och utåt syns det inte ens att jag kämpar

För smärta och tomhet inuti går inte att ta på

Ord som inte finns kan aldrig bli sagda

Hur mycket de än längtar ut mellan slutna läppar

Tårarna rinner men bara på insidan igen

Varför är det så svårt att lyssna på sig själv

När svaret ändå är så uppenbart att inget finns att 

Dölja varken för mig själv eller någon annan

Så det är med en suck av förtvivlan som jag

Känner tomheten och kluvenheten äta upp

Resterna av den glädje jag en gång hade inom mig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-25 19:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Stark o tänkvärd text.
2016-11-29

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och full av känsla
2016-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Glöm inte Romarbrevet 8:1 när du läst Romarbrevet 7.
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP