Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur, möter ögat tomt

Händer trevar genom gräset, hör min ekande röst. Vrider, din blick som snö. Röjer i ett inre rum för att hitta mod, sköljer över benen håller ihop kroppen. Drar huden av ryggen rak. Du, driver flugor genom rummet som en rasande tittar bort. I skåpet står ett tomt alfabet. Lek med mig då, brottas som halv i långgrästet, kramar lår och trycker ner i bäck och dike. Ryttlar över scenen ett vindspann, slipar vass din dagg. Sväljer stort en leende oas. Det är du, viker undan snabba kroppen. Skriar slött, famlar ord i en slocknad pupill. Hudlös som pinat landskap.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-25 23:40



Bookmark and Share


  i af apa
tät och pinat.
2016-11-27

    ej medlem längre
Pinsamt hudlös
2016-11-26

    ej medlem längre
Ur, tid -ritar X på ögonen
+
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo