Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#45

Det finns händelser jag har glömt.
Om dörren
stod på glänt skulle det vara nära inpå ett
minne.

Eller flera.

(Jag är) vresig, kristalliserad och starkt idealistisk.
Vill jag
Kan jag
skriva en självisk självbiografi.

Om mina händelser.
Eller en särskild.

Gatorna är tomma och jag upplever dem som
döda.
Men så är den där igen.
Lättheten.
Steget.
Bollplanket som jag kallar mitt minne.

Frånta mig inte det.
Eller någonting annat.




Prosa av Bjarki
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-26 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki