Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


skavsår.


som en kung som tappat tron på monarkin
blöder jag från det som inte syns
skriver sånt som ingen läser

jag har dig pulserandes i allt jag gör

hur kan du tro
att det bara var hud du berörde




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1720 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-05-15 21:38



Bookmark and Share


    Tezz
så vackert och sårbart.... du får mig gråta av känslorna du väcker!
2007-07-06

  Jer
skavsår.

jag har dig pulserandes i allt jag gör

hur kan du tro
att det bara var hud du berörde


Den här räcker för mej... vilken avslut!
Som en sista rondens uppercut, he never knew what hit him!
2006-08-24

  harmoonia
Oj, mållös! Att man kan fånga en sån hemsk känsla i så få ord. Fint gjort!
/ia
2006-07-30

  Pernilla Fredriksson VIP
Wow! Visst läser vi. Visst älskar vi dina ord. Och gråter.
2006-07-29

  Carlita
Vackert!
2006-05-25

    seymour
Du förtrollar mig.
2006-05-25

  Zara VIP
mmmm. den här är kort men så otorligt kraftig! fet på massa ord som bara stinker av "tyckaom"-doft!^^

"som en kung som tappat tron på monarkin
blöder jag från det som inte syns
skriver sånt som ingen läser

jag har dig pulserandes i allt jag gör

hur kan du tro
att det bara var hud du berörde"

- att tappa tron på sig själv beskriver du för mig här på ett underbart sätt genom kungen! ;)

den här var annorlunda och fräck!=)

/Z
2006-05-23

  Nettisch
vilken bra dikt alltså
finner inga ord e mållös

"hur kan du tro
att det bara var hud du berörde"

Kanon :)
2006-05-16

  Aisha VIP
....också jag tycker att detta är en fantastisk fin text...några få ord säger så mycket...och når så djupt....A.
2006-05-16

  leopardia
snyggt!
2006-05-15

  Per Rydberg
Fantastisk dikt!
Majestätisk! Jag läser detta som en dånande ilska - så starkt att använda kungabilden!
Som om titelns skavsår kom sig av mannens beröring kommer tilltalet på slutet som en verklig knock out!
2006-05-15

  Smultris
det absolut bästa rader jag läst nån gång.. rakt av..

"hur kan du tro
att det bara var hud du berörde"

Så många gånger man velat skrika dessa ord bara det att man inte kunnat formulera dom som du gjort....
2006-05-15

  Marlene Anna Linnéa
det slutet var smärtsamt bra... egentligen är det bara det kursiva som sätter sig i mig, först. väldigt bra! *lite mållös*
2006-05-15

  svartsynt
Jag kan nog omöjligt vara konstruktiv just nu..
Jag ska inte ens försöka förklara för det finns inte ord. Detta är bara underbart.
Tack för mycket givande läsning!
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP